Bosvelt gunt Feyenoord stunt tegen Manchester City

21 november 2017, 13:56

Paul Bosvelt hoop dat Feyenoord voor een stunt kan zorgen op bezoek bij Manchester City. Hoewel de voormalig middenvelder eigenlijk neutraal is omdat hij voor beide clubs speelde, gunt hij de Rotterdammers een goed resultaat. "Ze kunnen wel een oppepper gebruiken."

Op uitnodiging van City is Bosvelt aanwezig in Manchester om het duel dinsdagavond bij te wonen. "Een bijzondere wedstrijd", knikt de 24-voudig international tegenover RTV Rijnmond. Al beseft hij ook maar al te goed dat Feyenoord, dat in een zeer matige vorm verkeert, het bijzonder lastig krijgt op Engelse bodem.

"Als je kampioen wordt en het gaat daarna iets minder, doen sommigen misschien net een stapje minder", analyseert Bosvelt de huidige problematiek in Rotterdam-Zuid. "Je moet meer gas kunnen geven. Maar dat is ook lastig te beoordelen voor mij. In elk geval ontbeert het aan scorend vermogen momenteel. Vorig jaar viel alles net de goede kant op, zoals dat nu bij PSV is. Die winnen nipt bij PEC Zwolle en dan praat niemand er meer over. Bij Feyenoord zeikt iedereen over dat gelijkspel door."

Als Feyenoord de laatste stroholm wil pakken in Manchester, is er op z'n minst een punt nodig om realistisch uitzicht te houden op de volgende ronde van de Europa League. Bovendien mag ook Napoli in eigen huis niet winnen van Shakhtar Donetsk, anders is het Europese avontuur sowieso ten einde als Feyenoord zelf niet wint.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen