Dolberg helpt Ajax in oefenduel langs Gladbach

21 november 2017, 20:34

Ajax heeft de oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach gewonnen. De nummer vier van de Bundesliga werd in Amsterdam met 2-1 verslagen. Het winnende doelpunt werd een kwartier voor tijd gemaakt en kwam op naam van Kasper Dolberg te staan.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Gladbach, maar Benjamin van Leer reageerde alert. Niet lang daarna kwamen de Amsterdammers op voorsprong. Na een vrije trap van Justin Kluivert werkte Gladbach-speler Reece Oxford de bal in eigen doel: 1-0. Direct daarna had de thuisploeg de kans om de tweede te maken, maar Klaas-Jan Huntelaar zag zijn inzet gekeerd worden door de doelman.

In de tweede helft werd Gladbach iets sterker en de Duitsers kwamen dan ook op 1-1. Door een fout van Deyovaisio Zeefuik tekende Vicenzo Grifo voor de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd kwam Ajax opnieuw op voorsprong. Na goed voorbereidend werk van Hakim Ziyech en Siem de Jong was het Kasper Dolberg die afrondde. Ajax had daarna nog de kans om de score verder uit te breiden via onder anderen Frenkie de Jong, maar het bleef bij 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen