Van Bronckhorst trots: "We blijven stappen maken"

21 november 2017, 23:30

Feyenoord is na de vijfde speelronde in de Champions League uitgeschakeld in Europa. De Rotterdammers verloren in de slotfase van Manchester City (1-0) en zijn daardoor nog altijd puntloos. Giovanni van Bronckhorst zag echter dat zijn ploeg een goede wedstrijd speelde.

Ondanks een nieuwe nederlaag is Van Bronckhorst niet alleen maar negatief. "Ik ben trots op mijn team. Zeker gezien de thuiswedstrijd tegen City zie je nu het verschil", zegt de trainer na afloop tegen Veronica. "We maken stappen en dat leidde bijna tot een punt. We hielden het lang vol, maar dit was een tegenstander met veel kwaliteiten."

De treffer van Raheem Sterling viel na een momentje van onoplettendheid bij Renato Tapia. "In de Champions League moet je gewoon altijd scherp blijven. Bij die goal waren wij dat niet en dat kost je gewoon een punt", baalt Van Bronckhorst. "Maar we leren en blijven stappen maken in de Champions League. Dat is iets waar we wat mee kunnen. We moeten dit nu vertalen naar de competitie", doelt hij op het komende duel met FC Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen