De Ligt vond 'Europese' oefenwedstrijd niet pijnlijk om te spelen

22 november 2017, 13:03

Ajax nam het dinsdagavond op tegen Borussia Mönchengladbach. Het oefenduel dat de Amsterdammers met 2-1 wonnen, is dit seizoen een van de weinige 'Europese' duels. En dat blijft toch een vervelende constatering.

"Of het pijnlijk is dat dit onze enige Europese wedstrijd is? Natuurlijk", vindt verdediger Matthijs de Ligt tegenover NH/Sport. "Ajax hoort in Europa. Dat is dit jaar niet zo en dat is pijnlijk. Maar het is niet zo dat deze wedstrijd tegen Borussia daarom extra pijnlijk was. Zo ervaar ik dat niet."

De verdediger vond ook dat de euforiestemming in Amsterdam niet te groot moet zijn, ondanks de 0-8 overwinning op NAC Breda. "We staan nog steeds acht punten achter op PSV. Het is mooi om een record uit de boeken te schieten, maar meer niet."

Komend weekend komt Roda JC op bezoek in de Amsterdam Arena. De Ligt hoopt niet op een nieuwe 0-8. Lachend: "Nee, ook een 8-0 zal het niet worden. We gaan gewoon spelen. Het publiek vermaken en dan zien we wel of we winnen en hoe hoog de uitslag dan uitvalt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen