Spoorboekje: Vitesse naar Rome, wat mankeert Robben?

23 november 2017, 07:00   Bijgewerkt: 22 november 2017, 23:53

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 23 november.

Nieuws

Saudi-Arabië zoekt nieuwe bondscoach

Saudi-Arabië moet op zoek naar een nieuwe bonscoach. Edgardo Bauza werd woensdag ontslagen en diezelfde dag zegde Bert van Marwijk al af. Wie wordt het wel? Onder meer Guus Hiddink wordt genoemd. De voetbalbond van Saudi-Arabië wil vóór 1 december een opvolger voor Bauza.

Wat mankeert Robben

Arjen Robben viel woensdag uit in de Champions League-wedstrijd tegen Anderlecht. Hij greep daarbij naar zijn hamstring. Jupp Heynckes was al positief gestemd. Snel zal duidelijk worden wat de aanvaller precies mankeert.

Specials

Wedstrijden

- SS Lazio - Vitesse 

Meer dan 1500 fans zijn afgereisd naar Rome voor de laatste uitwedstrijd van Vitesse in de Europa League. Dat is zeker als de Arnhemmers niet winnen op bezoek bij de koploper van hun poule. Bij een overwinning mag de ploeg van Henk Fraser nog hopen dat er een unieke stunt in zit tegen OGC Nice. Al lijkt dat inmiddels wel zo goed als zeker vergane hoop.

- Veel meer Europa League 

Behalve in de groep van Vitesse wordt in elf andere poules ook gevoetbald. Om 17.00 uur trappen Astana en Villarreal al af. 

Voetbal op tv

19.00 uur: SS Lazio - Vitesse, RTL 7 en FOX Sports 3 - live verslag met voor- en nabeschouwing

19.00 uur: Schakelkanaal Europa Leauge, FOX Sports 1 - schakelkanaal met alle EL-goals van de avond

19.00 uur: 1. FC Köln - Arsenal, FOX Sports 2 - live verslag met voor- en nabeschouwing

19.00 uur: OGC Nice - Zulte Waregem, FOX Sports 4 - live verslag met voor- en nabeschouwing

21.05 uur: Olympique Lyon en Apollon Limasol, RTL7 en FOX Sports 2 - live verslag met voor- en nabeschouwing met nadien alle samenvattingen van de Europa League

21.05 uur: AC Milan - Austria Wien, FOX Sports 3 - live verslag met voor- en nabeschouwing

21.05 uur: Sporting Braga - TSG Hoffenheim, FOX Sports 4 - live verslag met voor- en nabeschouwing

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen