Robben hoopt verlenging Heynckes: "Zou prachtig zijn"

22 november 2017, 20:50

Jupp Heynckes is aangesteld door Bayern München om het seizoen af te maken. Maar als het aan Arjen Robben ligt, blijft de 72-jarige trainer ook na dit seizoen in dienst van Der Rekordmeister. De vleugelaanvaller is lyrisch over de Duitse manager.

"Het gaat op dit moment erg goed. Als iemand de club goed kent, dan is hij het wel. Hij weet wat er gevraagd wordt in het voetbal", vertelt de Groninger tegenover BILD. "Een verlenging zou prachtig zijn. Maar ik weet niet hoe hij erover denkt of hoe de clubleiding erover denkt."

Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge lijkt er vooralsnog anders over te denken. "Toen Jupp hier kwam, hebben we duidelijk gemaakt wat voor termijn we in gedachten hebben en dat is niet veranderd. Ik hou me dus ook bij de dingen die we intern hebben afgesproken."

Heynckes is bezig aan zijn vierde periode bij Bayern München. Sinds zijn aanstelling op 6 oktober werden alle wedstrijden gewonnen. Al waren er in de DFB Pokal wel strafschoppen voor nodig om RB Leipzig op de knieën te krijgen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen