Verbeek stelt Hooiveld op: "Kunnen we goed gebruiken"

23 november 2017 – Bij zijn debuut bij FC Twente verloor de ploeg hoopvol met 4-3 bij PSV, maar afgelopen zaterdag beleefde Gertjan Verbeek een minder positieve avond. In eigen huis werd er kansloos met 0-4 verloren van sc Heerenveen. Door die zeperd heeft de coach besloten om Jos Hooiveld vrijdag op te stellen tegen AZ.

Verbeek stelt Hooiveld op: "Kunnen we goed gebruiken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De routinier moet de defensie in Alkmaar meer power geven. "Een speler als Jos kunnen we in deze wedstrijd goed gebruiken", gaf trainer Verbeek donderdag aan op zijn perspraatje in aanloop naar de competitiewedstrijd. "Op de trainingen merk je dat ook. Jos is een speler die sturing geeft. Medespelers op de plaats kan zetten en kan motiveren met zijn routine en ervaring."

Bij Twente keert vaste rechtsback Hidde ter Avest terug in de selectie. De verdediger kampte de afgelopen weken nog met liesproblemen. Danny Holla, Jelle van der Heyden en Haris Vuckic.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd