PSV-uitblinker Lozano mag hopen op fraai eremetaal

24 november 2017, 11:40

Het seizoen van Hirving Lozano is al uitstekend en krijgt mogelijk nog meer kleur. De 22-jarige aanvaller van PSV is namelijk één van de tien genomineerden voor de titel beste speler van Midden-Amerika. Dat is vrijdag duidelijk geworden.

De buitenspeler van PSV is door de CONCACAF genomineerd voor de eervolle prijs. Vorig jaar werd hij al tweede in de verkiezing, achter Bryan Ruiz. Real Madrid-keeper Keylor Navas werd toen derde. Lozano was belangrijk voor Mexico in de WK-kwalificatie en etaleerde onlangs ook zijn klasse in de oefeninterland tegen België (3-3). Hij nam toen in Brussel twee goals voor zijn rekening.

Lozano krijgt voor de prijs concurrentie van negen andere spelers, waaronder Jozy Altidore en Héctor Moreno.

De tien kanshebbers: Andre Blake (Philadelphia Union/Jamaica), Bryan Ruiz (Sporting Lissabon/Costa Rica), Christian Pulisic (Borussia Dortmund/VS), Clint Dempsey (Seattle Sounders/VS), Franco Jara (Pachuca/Mexico), Héctor Moreno (AS Roma/Mexico), Hirving Lozano (PSV/Mexico), Javier Hernández (West Ham United/Mexico), Jozy Altidore (Toronto FC/VS) en Keylor Navas (Real Madrid/Costa Rica).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen