Cocu vindt dat het veldspel van PSV beter moet

24 november 2017, 14:10

Over de prestaties van PSV heeft Phillip Cocu momenteel absoluut niet te klagen, maar over het veldspel is de hoofdtrainer van de koploper nog niet helemaal tevreden. De coach beseft dat PSV zondag ondermaats acteerde bij PEC Zwolle (0-1). Dit weekend moet het tegen Excelsior ook beter aan de bal, vindt Cocu.

"Aan de bal moet het beter om van Excelsior te winnen", sprak hij volgens PSV.nl op het perspraatje in aanloop naar de ontmoeting van zondag. "Excelsior heeft een aantal spelers die in de tegenaanval ontzettend gevaarlijk kunnen zijn. Zij zullen het speelveld compact proberen te maken. Voor ons is het een kans te bewijzen dat we ons ook daar tegen kunnen wapenen."

De overwinning op PEC was voor PSV de achtste competitiezege op rij. Toch rekent hij zich niet rijk. "Er kan altijd iets misgaan en juist daarop moeten wel heel scherp zijn. Daarnaast moeten we beseffen we dat we tegen PEC Zwolle een heel matige wedstrijd hebben gespeeld. De beleving en strijd was goed, maar aan de bal moet het beter om van Excelsior te winnen."

Santiago Arias, die tegen PEC nog ontbrak, kan dit weekend weer spelen bij PSV.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen