Vitesse en ADO maken zich op voor 'cruciaal' duel

24 november 2017, 17:01

Na het 1-1 gelijkspel tegen SS Lazio in de Europa League moet de knop weer om bij Vitesse. Zondag wacht immers de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Volgens trainer Henk Fraser is dat een belangrijk duel voor de Arnhemmers, die de laatste tijd niet heel makkelijk punten pakken. 

"Ik zie het zelfs als een cruciaal duel om aangehaakt te blijven", vertelt de trainer tegenover het clubmedium. "We weten waar ADO toe in staat is. In de voorbije serie wedstrijden hebben ze gewoon uitstekende resultaten gehaald. Ze hebben daarnaast een aantal specifieke kwaliteiten, die voor ons best een bedreiging zijn."

Want ADO Den Haag draait boven verwachting goed. "Bijzonder dat je clubs als Feyenoord, Vitesse en Heerenveen in het nekkie zit", stelt de in Den Haag succesvolle trainer Alfons Groenendijk. "Vooraf hadden we daar niet echt op gerekend, maar nu het zo is, maakt het de wedstrijd wel interessanter."

"Het ziet er voor ons gewoon goed uit", vervolgt de coach van de Hagenezen. "Bijna iedereen is fit en ik heb op bepaalde plekken een luxeprobleem met jongens die zich aandienen. De reeks waar we mee bezig zijn, liegt ook niet. Na die lastige start met nul uit drie, hebben we nu zeventien punten uit negen wedstrijden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen