Faber verlangt meer van Veldwijk: "Nu ligt de bal bij hem"

25 november 2017, 10:40

Lars Veldwijk zit ook tegen Feyenoord op de reservebank van FC Groningen. Ernest Faber verlangt meer van de spits. Van hem wordt een betere, zogenaamde 'topsportdiscipline' gevraagd.  "We hebben de afspraken aangehaald en nu ligt de bal bij hem."

Veldwijk speelde drie weken geleden tegen Heracles Almelo in de basis. Hij speelde goed en scoorde, maar tegen Vitesse zat de spits afgelopen zondag op de bank. Tegen Feyenoord zal dat weer het geval zijn. "Hij is fit en zal het moeten laten zien. Het niveau van Heracles halen en liever nog beter dan dat", zegt Faber in het Dagblad van het Noorden.

De keuzeheer heeft een duidelijke boodschap voor Veldwijk. "De talenten die hij heeft moet hij doorontwikkelen. Dat betekent extra ballen schieten na de training, veel investeren in zichzelf. Zorgen dat-ie het kan volhouden. Die sprintjes van vijftig, zestig meter vormen een kwaliteit van hem, maar daar moet je wel aan werken."

Faber vervolgt: "Daarin is rust nemen ook heel belangrijk. Wij reiken hem de hand, maar die moet hij wel zelf grijpen. Hij heeft daarin ook verplichtingen richting zijn collega's. Het is aan de speler zelf. Maar wacht vooral niet te lang, want we gaan wel verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen