Bosz niet bezig met ontslag: "Volgend duel weer op de bank"

25 november 2017, 19:14

Peter Bosz zag bij het duel tussen Borussia Dortmund en Schalke 04 van zaterdagavond een rampscenario voor zijn ogen voltrekken. Zijn ploeg had een comfortabele 4-0 voorsprong, maar gaf het volledig uit handen waardoor het toch nog 4-4 werd. Voor Dortmund de zesde keer op rij in de Bundesliga dat er niet wordt gewonnen.

Bij Bosz had vooral ongeloof de overhand na afloop van de wedstrijd. "Zelfs 4-0 is blijkbaar niet genoeg om een wedstrijd te winnen", zegt de trainer na afloop tegen FOX Sports. Nadat Schalke er 4-2 van maakte, kreeg Pierre Emerick Aubameyang zijn tweede gele kaart voorgehouden. Toch was dat volgens Bosz niet het omslagpunt. "Ik denk dat dat de 4-1 was. Normaal gesproken is er dan niets aan de hand, maar bij deze ploeg slaat dan de angst toe."

Volgens Bosz veranderde daarna de speelwijze bij Dortmund. "We vergaten om in hoog tempo te combineren. We speelden te vaak terug op de keeper, die vervolgens voor de lange bal koos. Schalke kon daar optimaal van profiteren", analyseert de trainer, die nog niet bezig is met een eventueel ontslag. "Ik lees geen Duitse en Nederlandse media. Voor mij betekent het niets. Mocht het zo zijn, dan hoor ik het vanzelf. Als het aan mij ligt zit ik ook de volgende wedstrijd op de bank."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen