Streppel baalt: "Het had bij rust al 3-0 moeten staan"

26 november 2017, 00:07

Jurgen Streppel zag sc Heerenveen zaterdagavond ondanks prima spel in eigen huis onderuit gaan tegen PEC Zwolle. Het werd 1-2 voor de bezoekers. De trainer baalde vooral van het feit dat zijn ploeg zichzelf vergat te belonen in het Abe Lenstra Stadion.

Vooral in de eerste helft was Heerenveen de bovenliggende partij. "Daar kun je woedend om zijn, maar ik denk niet dat het zin heeft. Die ballen moeten er gewoon in en bij rust hadden we 3-0 voor moeten staan", reageert Streppel in gesprek met FOX Sports. "In de tweede helft beginnen we slecht. We lopen niet achter onze man aan en dan staat het ineens 1-2. We hebben nog mogelijkheden gehad om de 2-2 te maken, maar de bal mocht er niet in vandaag."

"Ik kan tevreden zijn over alles, behalve dat we geen doelpunten maken", vervolgt Streppel, die wel denkt dat Heerenveen op de goede weg is. "We hebben grote kansen gecreëerd en heel weinig wegegeven. Het enige wat we moeten doen is die ballen erin schieten. Heerenveen trad in Friesland aan met een vrij jonge basis. "We spelen met jongens van 17, 18 en 19. Dat is fantastisch natuurlijk, maar het gaat uiteindelijk wel om punten pakken. Maar er zit genoeg potentie in deze jongens. Ik vond Michel Vlap goed spelen, al had hij wel een doelpuntje mogen maken", lacht Streppel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen