Messi vindt dat er meer balans is bij Barça na vertrek Neymar

26 november 2017, 11:17

Lionel Messi denkt dat het vertrek van Neymar bij Barcelona in zekere zin gunstig is geweest voor de Catalanen. Volgens de superster is er namelijk meer balans in het elftal gekomen. "We hebben ons meer versterkt op het middenveld", aldus de Argentijn.

Tijdens de uitreiking van de Gouden Schoen, de vierde die hij kreeg in zijn loopbaan, werd Messi gevraagd of Barcelona verdedigender speelt dan de laatste jaren. Daarop ging hij in op het vertrek van Neymar, die naar Paris Saint-Germain vertrok. "Daardoor zijn we veel aanvalskracht verloren, maar hebben we verdedigende kracht gewonnen. Ook hebben we ons middenveld versterkt, wat zorgt voor meer verdedigende kracht."

Het pakt vooralsnog goed uit. Barcelona staat in Spanje aan kop en maakt ook in de Champions League veel indruk. En juist die laatste competitie winnen, staat hoog op Messi's wensenlijstje. "Dat is nog een van mijn belangrijkste prioriteiten", sprak Messi, die Samuel Umtiti ook complimenten gaf.

"Toen hij kwam, wist ik eerlijk gezegd niet veel van hem. Maar nadat ik hem op de training zag spelen, was ik overtuigd. Dat hij het zo goed doet, verbaast me dan ook niets."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen