Foor beseft dat Vitesse moet winnen: "Dan slaat de stemming om"

26 november 2017, 12:40

Navarone Foor beseft dat Vitesse zondagmiddag een goed resultaat nodig heeft tegen ADO Den Haag. De middenvelder denkt dat winnen het medicijn is voor de (iets) mindere vorm van de laatste weken. "We hebben een resultaat ook wel nodig, hè", vindt hij.

De laatste duels in de Eredivisie werd er niet gewonnen en dus ligt er druk op de ontmoeting in Arnhem. "Soms zijn er fases waarin alles wat moeilijker verloopt", zegt de Betuwenaar tegenover De Gelderlander. "Dan is het zaak kalm te blijven en de rug te rechten. Het gaat er bij ons nu om hard te blijven werken, fit te zijn en focus te houden."

Die focus moet op het treffen met ADO Den Haag. "Een heel belangrijke wedstrijd. De druk is groot geworden, bij winst slaat de stemming op de club weer om. We willen de aansluiting bovenin houden."

Of Vitesse dat doet met Foor in de basis, is nog even de vraag. Hoewel hij fit genoeg is om te starten, is het momenteel dringen op het middenveld van Vitesse. "De concurrentie is moordend. Maar dat is ook goed. Iedereen moet scherp blijven. Je moet zelf laten zien dat je in de basis thuishoort."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen