Uitblinker Kluivert laat ploeggenoten zijn hattrickbal tekenen

26 november 2017, 14:57

Justin Kluivert was de grote uitblinker aan de kant van Ajax. Met een hattrick leidde hij de Amsterdammers langs Roda JC en dus krijgt hij de wedstrijdbal mee naar huis. "Iedereen moet hem verplicht tekenen van mij", lacht de aanvaller.

De hattrick was in veel opzichten bijzonder voor het talent. Na een periode waarin hij minder speelde, kreeg hij een kans op zijn favoriete linkerkant van trainer Marcel Keizer bij afwezigheid van Amin Younes. "Dan gaat het ook een beetje vanzelf", aldus Kluivert tegenover FOX Sports. "Mijn eerste goal was het belangrijkste, de tweede het mooiste. Als je eenmaal goed in de wedstrijd zit, kun je dat soort dingen doen. Mooi om mee te maken."

Bovendien was hij met zijn hattrick de eerste uit de Kluivert-familie met een hattrick ooit in de Eredivisie. "Ja? Lekker. Dat vind ik wel mooi. Dat ik iets heb bereikt dat mijn vader nog niet heeft bereikt", aldus de aanvaller met een big smile. "Al met al hebben we het goed gedaan. Dit is de dag van de toekomst. Alle jonge jongens scoorden", besloot Kluivert.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen