Ten Hag tevreden na zege: "Moeten hier wel van leren"

26 november 2017, 18:01

FC Utrecht boekte zondag een 1-3 overwinning op bezoek bij Sparta Rotterdam. Daardoor slaagde de ploeg van Erik ten Hag er in om de vijfde plek in de Eredivisie vast te houden. Utrecht stond binnen een kwartier op voorsprong, maar verzekerde zich pas laat van de winst.

Erik ten Hag was tevreden met de uitslag, maar zag ook nog verbeterpunten voor zijn ploeg. "Ik denk dat we weer een volgende stap hebben gezet op weg naar het zijn van een succesvolle ploeg. Er zitten ook een aantal leermomenten in deze wedstrijd voor ons", laat hij weten op de website van FC Utrecht. "Ik ben blij met hoe we de wedstrijd aannamen. Zo moet je dat dus doen. We hebben vanmiddag heel snel een goal gemaakt, een goal die we hadden ingetraind."

"Daarna hebben we een eerste helft gespeeld waarmee ik veel minder tevreden was", vervolgt Ten Hag, die zijn ploeg in de rust nog waarschuwde dat het beter moest in de tweede helft. Toch viel al snel de 1-1. "We werden uitgecounterd in een uitwedstrijd op het moment dat we op een 0-1 voorsprong stonden. Dat is onvolwassen, mag niet gebeuren en daar moeten we van leren. Maar al met al was het een verdiende overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen