Pastoor spreekt van 'onnodige nederlaag' tegen Utrecht

26 november 2017, 19:33

Sparta Rotterdam verloor zondag op Het Kasteel met 1-3 van FC Utrecht. Alex Pastoor zag zijn ploeg nog op 1-1 komen, maar twintig minuten voor tijd stelden de bezoekers orde op zaken. De trainer baalde vooral van de slechte start van Sparta.

Sparta kwam al binnen een minuut spelen op achterstand te staan. "Het begin was dramatisch. Die goal heeft enorm veel invloed op het verloop van de wedstrijd. Utrecht maakte daardoor ook weinig haast meer en aan beide kanten gebeurde vervolgens niet zo veel", zegt Pastoor na afloop in gesprek met FOX Sports. "Ik vond ons aan de bal niet goed genoeg. Na de rust zag ik veel meer vastbeslotenheid en beweging. Dat leverde ook een terecht gelijkmaker op."

Pas twintig minuten voor tijd wist Utrecht weer op voorsprong te komen. "In de fase na rust vond ik dat de 2-1 dichterbij was dan de 1-2. We speelden aan de bal veel beter en dat leverde ook veel meer gevaarlijke momenten op", zegt de trainer, die de tegengoals een beetje onnodig vond. "Of Roy Kortsmit de vrije trap van Zakaria Labyad had moeten hebben? Hij vond zelf van wel, dus dan ik ook. Dit resultaat is jammer, het was onnodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen