Buitenland: assist Janssen bij zege Fener, winst HSV

26 november 2017, 20:00

Vincent Janssen was zondagavond belangrijk bij de 0-1 zege van Fenerbahçe op Antalyaspor. De Nederlandse spits fungeerde als aangever bij de treffer van Giuliano. Door de overwinning komt Fenerbahçe weer op de derde plek te staan in de Süper Lig.

Janssen begon in de basis tegen Antalyaspor en kreeg direct aan het begin van de wedstrijd al een goede mogelijkheid. Hij zag zijn schot echter ruim over het doel verdwijnen. Kort voor rust was de spits alsnog belangrijk voor zijn ploeg. Hij leverde de assist waaruit de Braziliaan Giuliano voor de 0-1 tekende.

Antalyaspor bleef na rust op zoek gaan naar de gelijkmaker, maar Fenerbahçe wist stand te houden. Door de zege staat de ploeg op de derde plek in de Süper Lig met zes punten achterstand op koploper Galatasaray en drie op nummer twee Istanbul Basaksehir. Janssen speelde uiteindelijk negentig minuten. De spits pakte wel nog een gele kaart, waardoor hij geschorst is voor het duel met Kasimpasa.

HSV-Hoffenheim

Hamburger SV heeft Borussia Dortmund en Peter Bosz een goede dienst bewezen. Doordat Hoffenheim met 3-0 werd verslagen blijft Dortmund voorlopig vijfde staan in de Bundesliga. Een eigen doelpunt van Kevin Akpoguma betekende al na zes minuten de openingstreffer voor HSV. Pas een kwartier voor tijd liep HSV verder weg. Filip Kostic verdubbelde de score en het slotakkoord was vervolgens voor Gideon Jung.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen