Scorende De Vrij ziet Lazio in slotfase punten verspelen

26 november 2017, 20:07

Stefan de Vrij heeft Lazio zondagmiddag aan een punt geholpen tegen Fiorentina. De Nederlandse verdediger opende de score, maar Fiorentina kwam door een late strafschop uiteindelijk toch nog langszij. Door de late remise zakt Lazio naar plek vijf in de Serie A.

Lazio kwam in eigen huis na 25 minuten spelen op voorsprong. Uit een vrije trap van Luis Alberto wist De Vrij de openingstreffer binnen te koppen. Het betekende het derde doelpunt van het seizoen voor de verdediger. Lazio kreeg daarna kansen om de score verder uit te breiden, maar slaagde daar niet in. Fiorentina speelde voornamelijk op de counter en werd nooit echt gevaarlijk.

Kort voor tijd sloeg het noodlot echter alsnog toe voor Lazio. Nadat Felipe Caicedo een overtreding beging op German Pezzella kreeg Fiorentina in blessuretijd nog een penalty toegewezen. Khouma Babacar zorgde vervolgens vanaf elf meter voor de gelijkmaker.

Door de late tegentreffer blijft Lazio niet in het spoor van AS Roma en Juventus. De ploeg van De Vrij staat nu vijfde met 29 punten waar Roma en Juventus er 31 hebben. De achterstand op koploper Napoli is negen punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen