Fraser na moeizame zege blij met veerkracht Vitesse

26 november 2017, 20:36

Vitesse won zondagmiddag met 0-2 van ADO Den Haag. Gemakkelijk ging het echter allerminst voor de Arnhemmers. Ondanks het feit dat de bezoekers vanaf minuut 71 met tien man stonden, duurde het tot drie minuten voor tijd tot Vitesse op voorsprong kwam.

Trainer Henk Fraser liet na afloop tegenover FOX Sports weten nog genoeg verbeterpunten te zien bij zijn elftal. "Met name in de eerste helft hadden we een veel te laag tempo. De eerste 65 tot 70 minuten hadden we moeite om overtuigend en energiek te spelen. Dat kun je niet ontkennen. We waren heel slordig. Ik kan me er alles bij voorstellen dat het afschuwelijk was om naar te kijken", reageert de trainer.

De laatste twintig minuten maakten vervolgens veel goed. "Je moet ook niet vergeten dat we met drie tieners in de basis speelden en al een Europese wedstrijd in de benen hebben. Het was een moeizame wedstrijd en het zat ook nog tegen met dat we de paal en de lat raakten. Dat we dan toch nog zo'n veerkracht tonen is postief. Dat heb ik na afloop ook aangegeven", besloot hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen