Bosz blijft geloven: "Echt, de ommekeer gaat er komen"

27 november 2017, 13:16

Eindelijk leek Borussia Dortmund weer eens drie punten gepakt, maar tegen rivaal Schalke 04 gaf de ploeg op dramatische wijze een 4-0 voorsprong uit handen: 4-4. Ondanks dat Peter Bosz hierdoor verder onder druk is komen te staan, blijft het vertrouwen bestaan bij de Nederlander.

In gesprek met het Algemeen Dagblad legt Bosz uit dat hij zich niet hoeft te verantwoorden bij de Raad van Commissarissen van de club, iets wat in Nederland wel gebruikelijk is. "Maar hier is de cultuur dat je de klappen zelf opvangt als het tegenzit'', vertelt de coach. "Het is, laten we zeggen, een bewogen seizoen tot nu toe."

Dortmund begon geweldig met een zegereeks, maar daarna ging het rap minder. "Ik heb in al die jaren als speler en trainer toch al veel meegemaakt. Maar zo'n 4-4, na een 4-0 voorsprong, dat is totaal nieuw voor mij. En dan deze ledenvergadering de dag erna. Dortmund heeft in totaal 150.000 leden, is de derde club ter wereld wat betreft Mitglieder. Het geeft aan hoe groot de club is en die druk voelt iedereen. Maar we gaan gewoon door. Ik was een speler die nooit opgaf. En als trainer is dat niet anders. De ommekeer, echt, die gaat er komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen