Atalanta wint nipt van nog altijd puntloos Benevento

27 november 2017, 22:48

Atalanta heeft maandagavond een nipte zege geboekt op Benevento. De ploeg van Marten de Roon en Hans Hateboer won in eigen huis met 1-0. Benevento blijft daardoor ook na de veertiende speelronde puntloos onderaan bungelen.

Atalanta pakte in de laatste drie Serie A-wedstrijden maar één punt en daar moest tegen Benevento verandering in komen. Tegen de hekkensluiter kwam de thuisploeg echter maar moeilijk op gang. De kansen waren er wel voor Atalanta. Zo raakte een schot van Andrea Masiello het aluminium en ging ook een goede poging van Bryan Cristante naast.

Promovendus Benevento mocht lang hopen op het eerste puntje van het seizoen, maar een kwartier voor tijd was het alsnog raak voor Atalanta. Op aangeven van Josip Ilicic tekende Cristante voor de openingstreffer. Het bleek uiteindelijk ook het enige doelpunt van de wedstrijd.

Zowel De Roon als Hateboer speelde negentig minuten aan de kant van Atalanta. Daardoor staat de ploeg nu op de tiende plaats met negentien punten uit veertien duels. Benevento scherpt het record van de slechtste starter in de vijf grote competities nog maar even aan door voor de veertiende keer op rij te verliezen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen