Bogers baalt van NEC: "Het was apathisch en ondermaats"

27 november 2017, 23:57

Adrie Bogers baalde enorm van het verlies van NEC Nijmegen tegen Telstar (3-2). De trainer zag daardoor dat zowel Fortuna Sittard als Jong Ajax de koploper op vier punten nadert. Hij vond zijn ploeg op bezoek bij Telstar zeer slecht spelen en wond daar geen doekjes om.

"Dit was vanavond ondermaats. We hebben Telstar in het zadel geholpen, want uiteindelijk geven we hier onnodig punten weg", begint Bogers in gesprek met Omroep Gelderland. "Je probeert het met drie wissels, komt nog terug tot 2-2 maar geeft het dan toch nog weg. Dat zat wel opgesloten in de lijn van de wedstrijd. Ik vond het apathisch. Te makkelijk. Ja dat kun je gemakzuchtig noemen. En dat moet je nu juist niet doen tegen een ploeg als Telstar."

Tot overmaat van ramp raakte NEC ook drie spelers kwijt. Mohamed Rayhi en Guus Joppen liepen beiden een spierblessure op terwijl Ted van de Pavert met enkelklachten kampt. Allen zijn waarschijnlijk wel even uitgeschakeld. "Het ziet er niet zo goed uit. Dat komt er ook nog bij. we zijn er nog lang niet. Mensen die dat zeggen zijn te voorbarig. Nu eerst maar eens kijken hoe we het weer op de rails krijgen met deze drie blessures. Dat wordt wel een uitdaging", besloot Bogers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen