Cillessen: "Bijna iedereen zag dat die bal zat"

28 november 2017, 07:49

Ook Jasper Cillessen pleit voor doellijntechnologie in de Primera Division. Dit naar aanleiding van de niet toegekende zuivere goal van FC Barcelona tegen Valencia (1-1). Keeper Luis Neto haalde een inzet van Lionel Messi ruim achter de lijn vandaan. "De belangen zijn zo groot."

Cillessen zag de veelbesproken situatie vanaf de bank. "Je vraagt je toch af waarom zo'n grote competitie als de Primera Division geen doellijntechnologie heeft", zegt de oud-Ajacied tegen De Telegraaf. Voor Cillessen was het meteen duidelijk dat de bal de doellijn was gepasseerd. "De houding van Neto sprak boekdelen en aan de boosheid van onze spelers te zien, moest het wel een goal zijn. Vrijwel direct stroomden op de telefoon van onze teammanager de berichten binnen. Dan voel je je wel bestolen."

Volgens de Oranje-doelman deed zijn collega van Valencia het enige juiste. "Doorgaan. Bijna iedereen zag dat die bal zat, maar de scheidsrechter niet. Dat was zijn redding. Ik hoop zo'n blunder nooit te maken, want dan zal je zeker zien dat die grensrechter bij mij wel staat op te letten..."

Barça blijft ondanks het gelijkspel koploper in La Liga. Het verschil met Valencia blijft vier, Real Madrid en Atlético Madrid liepen twee punten in en volgen nu op zeven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen