[ITALIË] Higuain twijfelgeval, Gattuso wil passie zien bij Milan

28 november 2017, 17:24

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Italië op een rijtje.

Buffon verkozen tot Speler van het Jaar

Gianluigi Buffon is maandag verkozen tot Speler van het jaar in de Serie A. Op het Gran Gala del Calcio werd ook het team van het jaar bekend, waar Juventus hofleverancier. De Oude Dame werd teven gekozen tot beste ploeg van 2017.

Higuain vraagteken voor topper tegen Napoli

Gonzalo Higuain moet mogelijk de topper met zijn oude club Napoli aan zich voorbij laten gaan. De spits is geopereerd aan een gebroken vinger. Juventus gaat vrijdag op bezoek bij Napoli, de koploper van de Serie A. De Oude Dame staat derde, met vier punten achterstand op Napoli. Directeur Giuseppe Marotta schat de kans op het meespelen van de spits op vijftig procent. (Officiële kanalen/La Gazzetta dello Sport)

AC Milan-trainer Gattuso wil passie zien bij spelers

Gennaro Gattuso werd maandag aangesteld als nieuwe trainer van AC Milan na het ontslag van Vincenzo Montella. "Ik voel nog steeds dezelfde emotie als toen ik speler was, het voelt alsof ik in de hemel ben als ik bij Milan kom", zegt de trainer, die vooral op passie hamert bij zijn spelers. "Ik wil dat ze het verschil tussen winnen en verliezen merken. Als je verliest moet het pijn doen van binnen. (Officiële website Milan)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen