Donk na anderhalf jaar weer actief voor winnend Galatasaray

28 november 2017, 21:03

Galatasaray deed dinsdag in de Turkse beker goede zaken tegen tweededivisionist Sivas Belediyespor. In de heenwedstrijd werd met 5-1 gewonnen. Ryan Donk maakte na anderhalf jaar weer speelminuten voor Galatasaray. Hij begon in de basis en speelde negentig minuten.

Donk speelde op 19 mei 2016 zijn laatste wedstrijd voor Galatasaray en kwam dit seizoen nog niet in actie. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Real Betis. Tegen Sivas Belediyespor kregen enkele reservespelers de kans om zich te laten zien en dus begon Donk in de basis. De thuisploeg ging rusten met een 1-0 voorsprong na een treffer van Yasin Öztekin.

Pas na rust slaagde Galatasaray erin om verder afstand te nemen van de tweededivisionist. Na zeventig minuten verdubbelde Emrah Bassan de score en vijf minuten later maakte Öztekin zijn tweede van de avond. Sinan Akaydin deed iets terug voor de bezoekers, maar daarna was Galatasaray weer aan zet. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd werd het dankzij Sinan Gumus en Eren Derdiyok nog 5-1. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen