[ENGELAND] West Bromwich stelt nieuwe manager aan

29 november 2017, 11:32   Bijgewerkt: 29 november 2017, 11:54

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

West Bromwich stelt Pardew aan

Alan Pardew is de nieuwe manager van West Bromwich Albion, meldt de club woensdag via de officiële kanalen. De 65-jarige Engelsman wordt de opvolger van de ontslagen Tony Pulis. Pardew tekent tot medio 2020. Een klein jaar geleden werd hij ontslagen bij Crystal Palace (Officiële kanalen)

Cazorla moet rentree wéér uitstellen

Santi Cazorla moet zijn rentree bij Arsenal verder uitstellen. Door een enkelblessure staat de Spaanse middenvelder al meer dan een jaar buitenspel. Via Twitter laat hij weten nu geopereerd te zijn aan zijn achillespees. "Ik behoud het enthousiasme en de motivatie om terug te keren op het veld." Cazorla sprak eerder de wens uit om in januari zijn terugkeer te vieren. (@19SCazorla)

Pochettino: "Erg teleurgesteld, het was zo slecht"

Tottenham Hotspur is zoekende in de Premier League. Na de nederlaag van dinsdag tegen Leicester City (2-1) zitten de Spurs al drie competitiewedstrijden op rij zonder zege. "Ik ben erg teleurgesteld over het spel in de eerste helft", blikt Mauricio Pochettino terug op het duel met The Foxes. "Het was zo slecht. Je kunt niet voetballen als je de strijd niet aangaat in de Premier League. Daarom zijn wij zo teleurgesteld. Als we willen winnen moeten zaken veranderen. Vanaf het begin moeten wij sterker starten." (Officiële website Tottenham Hotspur)

Mourinho: "We hadden er zeven moeten scoren"

José Mourinho vindt dat Manchester United dinsdag meer doelpunten had kunnen maken in de competitiewedstrijd tegen Watford (2-4). "We hadden er zeven moeten scoren", aldus The Special One. "We waren negentig minuten erg gevaarlijk." United stond halverwege met 0-3 voor, maar liet Watford tot 2-3 terugkomen in de wedstrijd. "We verloren onze concentratie. We waren een grote ploeg in problemen. Maar Jesse (Lingard, red) gooide de wedstrijd in het slot na een fantastisch moment." (Officiële website Manchester United)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen