Hulshoff stapt niet op: "Niet door mijn hoofd gegaan"

29 november 2017, 17:14

Dinsdag werd Marinus Dijkhuizen ontslagen bij SC Cambuur. De hoofdtrainer werd door de club verantwoordelijk gehouden voor de slechte prestaties van Cambuur, dat zeventiende staat in de Jupiler League. Sipke Hulshoff neemt het stokje op interim-basis over en was niet van plan om solidair te zijn aan Dijkhuizen.

Vorig seizoen nam Hulshoff al vroeg in het seizoen het roer over na het ontslag van Rob Maas, nu vindt er in Leeuwarden dus een herhaling van zetten plaats. De assistent geeft tegenover FOX Sports aan dat hij niet overwogen heeft om samen met Dijkhuizen te vertrekken. "Dat is niet door mijn hoofd gegaan. We hebben bij mij bewust gekozen voor de functie van assistent-trainer. Vorig seizoen werd ik na het hoofdtrainerschap weer assistent, omdat Cambuur in mij stabiliteit ziet voor binnen de club. Vandaar dat ik er niet over heb nagedacht. Ik vind het wel heel jammer voor Marinus."

Technisch manager Foeke Booy werd vrijdag aangesteld en is niet van plan om zelf de trainingen te gaan leiden. "Het is, wat dat betreft, klaar. Ik had wel aanbiedingen gehad uit het buitenland, maar ik kwam tot de conclusie dat ik dit ambieerde. En dat het dan Cambuur is, dat is wel leuk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen