[ENGELAND] prijs voor Son, Pardew blij met nieuwe kans

29 november 2017, 18:26

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

Son valt in de prijzen in Azië

Een mooie eer voor Tottenham Hotspur-speler Heung-Min Son. De aanvaller is door de Aziatische voetbalbond verkozen tot de beste speler van het jaar 2017. Vorig jaar viel de rappe buitenspeler dezelfde eer ten deel. Hij werd in het afgelopen jaar bovendien de eerste Aziatische speler ooit die verkozen werd tot de speler van de maand in de Premier League. In dit jaar kwam hij tot dusver 21 keer tot scoren. (Officiële kanalen)

Pardew blij met kans bij West Brom

Eerder vandaag werd bekend dat Alan Pardew de nieuwe hoofdtrainer van West Bromwich Albion is. De ervaren Engelsman is blij met zijn nieuwe klus in de Premier League. Dat zegt de 65-jarige oefenmeester die tot 2020 getekend heeft op de clubwebsite. "Ik ben hier dolblij mee", reageert Pardew. "Ik kan niet wachten om met deze sterke groep aan de slag te gaan. We moeten ervoor zorgen dat we gaan klimmen op de ranglijst. Ik ga aan het werk bij een van de mooiste en traditionele clubs van Engeland. Het is een prachtige uitdaging." (clubwebsite)

Cazorla moet rentree wéér uitstellen

Santi Cazorla moet zijn rentree bij Arsenal verder uitstellen. Door een enkelblessure staat de Spaanse middenvelder al meer dan een jaar buitenspel. Via Twitter laat hij weten nu geopereerd te zijn aan zijn achillespees. "Ik behoud het enthousiasme en de motivatie om terug te keren op het veld." Cazorla sprak eerder de wens uit om in januari zijn terugkeer te vieren. (@19SCazorla)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen