Lyon onderuit tegen Lille, ook verlies voor AS Monaco

29 november 2017, 21:01

Het draait momenteel absoluut niet bij Lille, maar de laagvlieger heeft woensdag wel van zich afgebeten in de Ligue 1. Op bezoek bij Olympique Lyon boekte het team, zonder Anwar El Ghazi, een zeer knappe 1-2 overwinning.

Lyon kreeg vijf competitieduels op rij geen tegengoal, maar bleek ondanks de sterke serie niet opgewassen tegen Lille. Thiago Mendes bracht de bezoekers na twintig minuten verrassend op voorsprong. Spits Mariano Díaz hielp Lyon een kwartier later al terug in de partij, maar vervolgens ging het weer mis. Ezequiel Ponce tekende in de veertigste minuut voor de 1-2. Omdat Lyon niet meer op gelijke hoogte kwam, heeft de ploeg na twaalf speelronden weer eens verloren in de competitie. In de tweede helft miste Nabil Fekir nog een strafschop. Memphis Depay speelde bij Lyon de hele wedstrijd, Kenny Tete zat op de bank.

Net als Lyon heeft ook AS Monaco een misstap gemaakt in de Franse top. Een laat doelpunt van FC Nantes-speler Lima bepaalde de eindstand op 1-0. Daardoor is Olympique Marseille de grote winnaar van deze avond: de uitwedstrijd bij FC Metz werd gemakkelijk met 0-3 gewonnen. Florian Thauvin, Luiz Gustavo en Lucas Ocampos kwamen tot scoren en daardoor is Marseille nu de nieuwe nummer twee.

Ondanks een tegendoelpunt in de tweede minuut van Andy Delfort won OGC Nice met 1-2 bij Toulouse. Mario Balotelli en Bassem Srarfi kwamen in de laatste tien minuten tot scoren, waardoor de laagvlieger eindelijk weer eens gewonnen heeft. Wesley Sneijder was door een blessure absent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen