Arsenal geeft show weg tegen Huddersfield, Chelsea wint

29 november 2017, 22:38   Bijgewerkt: 30 november 2017, 00:53

Huddersfield Town is vooralsnog bezig aan een verdienstelijk seizoen in de Premier League, maar de promovendus kon het woensdagavond totaal niet bolwerken tegen Arsenal. De uitstekend spelende ploeg van Arsene Wenger bleek met 5-0 te sterk voor het team van David Wagner. Ondertussen won Chelsea met 1-0 te sterk van Swansea City.

Arsenal won de laatste twee duels in de Premier League van Tottenham Hotspur en Burnley en was woensdag een maatje te groot voor Huddersfield Town. Alexandre Lacazette schoof al na drie minuten de eerste van de avond in het doel. Vervolgens bleef het lang 1-0, maar in de tweede helft ging Arsenal helemaal los. In een tijdsbestek van 3 minuut en 58 seconden vielen er drie goals. Olivier Giroud, Alexis Sánchez en uitblinker Mesut Özil tilden de score naar 4-0. In de slotfase bepaalde de ingevallen Giroud de eindstand op 5-0. Door de winst blijft Arsenal stevig op de vierde plaats staan.

Ook Chelsea heeft drie punten bijgeschreven, al ging het bij de nummer drie van het klassement zonder veel spektakel. Tegen laagvlieger Swansea City bleek een doelpunt van Antonio Rüdiger in de 55ste minuut voldoende voor de winst: 1-0. Mike van der Hoorn stond in de basis bij Swansea, Leroy Fer viel in.

Ondertussen pakte ook Burnley weer de winst, door op visite bij Bournemouth met 1-2 te zegevieren. Chris Wood en Robert Brady zorgden ervoor dat een late tegentreffer van Joshua King niets waard was. Door de zege bij Bournemouth staat Burnley nu boven Tottenham Hotspur in het Premier League-klassement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen