Guardiola gaat tekeer tegen Redmond: "Southampton wilde niets "

30 november 2017, 09:02

Pep Guardiola weet de ogen weer op zich gericht. Nadat Manchester City woensdag in 96ste minuut won van Southampton (2-1) sprak hij Nathan Redmond, speler van The Saints, behoorlijk opgewonden toe. Guardiola was gefrustreerd door het defensieve spel van Southampton, gaf de Catalaan toe.

De beelden van Guardiola versus Redmond zijn duidelijk: de manager van City gaat behoorlijk tekeer. "Ik vertelde Redmond hoe goed hij is", citeert The Independent Guardiola. "Southampton heeft een aantal getalenteerde spelers. Vorig seizoen scoorde Redmond met een uitstekende goal tegen ons en deed ons enorm pijn. Maar vandaag wilde Southampton niets. Vanaf de eerste minuut waren ze tijd aan het rekken. Ik wilde gewoon dat ze gingen voetballen."

Het voorval met Redmond:

Raheem Sterling bezorgde The Citizens in extremis de drie punten. Het was het dertiende doelpunt in negentien wedstrijden. "Hij is jong genoeg om zich te blijven ontwikkelen", zegt Guardiola over zijn pupil. "Hij blijft stappen zetten. Eerder was hij een beetje verlegen en nu heeft hij het vertrouwen om te laten zien wat hij allemaal kan. We hebben dit seizoen speciale momenten gehad, maar dit was geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen