Bosz gelooft nog altijd in Borussia Dortmund en zichzelf

30 november 2017, 15:23

Peter Bosz heeft nog altijd vertrouwen in zichzelf en Borussia Dortmund. Voor het eerst sinds de tweede speeldag had hij zijn manschappen weer eens een hele week bij elkaar en gebruikte die tijd dan ook om goed te trainen. Tegen Bayer Leverkusen hoopt de oefenmeester dat het tot uiting komt. 

"Ik weet dat er druk op de wedstrijd ligt", vertelde Bosz tijdens de persconferentie. Op zijn eigen positie ingaan wilde hij echter niet. "Dat is slechts een afleiding van wat er moet gebeuren. Of ik er nog in geloof? Natuurlijk. We moeten ons concentreren op de wedstrijd tegen Leverkusen. Dat is een van de beste teams van de Bundesliga."

Bosz denkt dat een succes op bezoek bij Bayer zijn ploeg zal helpen om de weg omhoog weer in te zetten. "Dat hebben we in deze fase nodig. Een overwinning. De kwaliteit en houding op de training waren goed de afgelopen week, zelfs bij diegenen die niet zo vaak spelen", sprak de trainer tevreden.

Doelman Roman Bürki zal vermoedelijk weer terugkeren in het elftal, nadat hij vorige week ontbrak vanwege een blessure. Pierre-Emerick Aubameyang speelt niet vanwege een schorsing. Ook kampt hij met een heupkwetsuur Bosz: "Het is geen ernstige blessure, vanaf zondag zal hij weer meetrainen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen