Dijkhuizen-exit valt Cambuur en interim-coach Hulshoff zwaar

30 november 2017, 17:18

Sipke Hulshoff is voor de derde keer interim-trainer bij SC Cambuur. Nadat de oefenmeester eerder het stokje tijdelijk overnam van de opgestapte Henk de Jong en de ontslagen Rob Maas, doet hij dat ditmaal na het vertrek van Marinus Dijkhuizen. Dat valt hem echter zwaar.

"Het was geen leuke week. We zijn met z'n allen verantwoordelijk voor waar we nu staan en dat Marinus weg moet is natuurlijk een persoonlijk drama", aldus Hulshoff op de clubsite. "Marinus is een goede collega en een goed mens, dus dat doet pijn. Het is heel erg jammer dat het zo is gelopen."

Volgens de coach voelen ook de spelers van Cambuur zich schuldig. "Je voelt je allemaal verantwoordelijk. Toch moeten we door en werkt het in de voetballerij ook altijd zo dat er snel weer een nieuwe wedstrijd op het programma staat. Voor ons is dat morgen Telstar-thuis en die wedstrijd is nu het allerbelangrijkst."

De Leeuwarders staan op de zeventiende plek in de Jupiler League en nemen het op tegen de nummer vier, Telstar. Dat wordt een zware wedstrijd, beseft Hulshoff. "Ze hebben een geweldige voorhoede. Aan de andere kant hebben ze ook al 33 goals moeten incasseren en daarmee heb je meteen hun kracht en zwakte te pakken. Ons voordeel is dat we morgen thuis spelen voor onze eigen supporters, dat moet het verschil maken. Het is aan ons om zo te beginnen en te voetballen dat we de supporters er direct achter krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen