Telstar laat plek op het shirt voor hoofdsponsor veilen

30 november 2017, 17:53

Telstar maakt sportief gezien en ongekend goed seizoen door. Na ruim een derde van de competitie te hebben afgewerkt staat de club uit Velsen op een zeer knappe vierde plaats in de Jupiler League. Toch de club nog niet over alles tevreden.

Op het 'verlanglijstje' zo vlak voor de feestdagen staat namelijk nog een vaste hoofdsponsor voor op het shirt. "De Witte Leeuwen lopen weer met de borst vooruit, maar wel een kale borst", zo valt te lezen op de clubwebsite.

Geïnteresseerden kunnen via veilingsite brokerstreet.nl een bod uitbrengen om zo gedurende de tweede seizoenshelft de plek op het shirt te bemachtigen. "Ondanks alle inspanningen en het sportieve resultaat is het ons nog niet gelukt om een vaste sponsor voor de voorkant van ons shirt te vinden. Daarom doen we het nu op een andere manier", zegt algemeen directeur Pieter de Waard.

Volgens Telstar is een dergelijke veiling een absolute wereldprimeur. In het verleden deed bijvoorbeeld NAC Breda wel iets vergelijkbaars, maar toen ging het om een eenmalig plekje op het tenue van de Brabanders en ging de opbrengst naar het goede doel van Serious Request.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen