[DUITSLAND]: Hansen mag vertrekken, Köln-coach eist zekerheid

30 november 2017, 21:35

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Duitsland op een rijtje.

- Hansen mag uitkijken naar nieuwe werkgever

Martin Hansen werd door de keeperscrisis een halfjaar gehuurd door sc Heerenveen van FC Ingolstadt 04. Nu Warner Hahn weer fit is, lijkt de Deen overbodig in Friesland, maar de club uit de Tweede Bundesliga hoeft hem ook niet terug. Hoewel hij nog een contract heeft tot de zomer van 2020, is directeur Angelo Vier hem deze winter het liefste al kwijt, zo roept hij in de Duitse media. (Kicker)

- Köln-coach eist zekerheid over eigen toekomst

Het is crisis bij 1. FC Köln, dat na dertien wedstrijden pas twee punten heeft verzameld en dus nog altijd wacht op de eerste competitiezege van het seizoen. Trainer Peter Stöger laat op opmerkelijke wijze weten dat hij het zat is en eist duidelijkheid van het bestuur over zijn toekomst. "Ik zou met elke beslissing kunnen leven, maar het moet er een zijn. Dat is niet zozeer voor mij belangrijk, maar vooral voor de groep", zo sprak hij donderdag op een persconferentie. Volgens Kicker durft het bestuur Stöger er niet uit te gooien. De loyale trainer is vier jaar in dienst als manager en heeft zich in die tijd heel populair gemaakt bij de fans door in drie seizoenen tijd van de Tweede Bundesliga tot Europees voetbal op te klimmen. (Kicker)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen