[FRANKRIJK]: Geen schorsing Fekir, Pogba verdedigt Evra

30 november 2017, 23:58

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Frankrijk op een rijtje.

- Franse voetbalbond schorst Fekir niet voor provocerend juichen

Nabil Fekir wordt niet geschorst door de Franse voetbalbond vanwege zijn provocerende gejuich tijdens de wedstrijd tegen AS Saint-Étienne. Tegen de aartsrivaal trok de aanvallende middenvelder van Olympique Lyon zijn shirt uit na een van zijn goals tijdens de 0-5 overwinning. Dit leidde tot zoveel woede op de tribune, dat de fans van de thuisploeg het veld opkwamen en de wedstrijd lange tijd stillag. De gele kaart die Fekir kreeg wegens het uittrekken van zijn shirt staat uiteraard nog wel. (Franse voetbalbond FFF)

- Pogba neemt het op voor 'oom Evra'

Patrice Evra werd begin deze maand op straat gezet door Olympique Marseille, nadat hij voor aanvang van de Europa League-wedstrijd tegen Vitória SC een toeschouwer een trap verkocht. Paul Pogba neemt het op voor zijn ploeggenoot, die hij kent van Juventus en de nationale ploeg. Volgens de middenvelder van Manchester United is Evra 'een oom voor iedereen'. Vooral jongere spelers zou hij enorm motiveren. "Hij zei vaak: 'Zorg dat je beter wordt dan ik. Als jij laat zien dat je beter bent, wil ik niet geselecteerd worden.'" (SFR Sport)

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen