'Gio' noemt 'Vitesse' belangrijk in meerdere opzichten

1 december 2017, 14:11

Feyenoord boekte vorige week zaterdag eindelijk weer eens een zege in de Eredivisie, door bij FC Groningen met 0-2 te winnen. De driepunter heeft de regerend kampioen goed gedaan, stelt Giovanni van Bronckhorst in aanloop naar de ontmoeting met Vitesse.

Feyenoord kruist zaterdagavond de degens met Vitesse, dat evenveel punten heeft. "Het is belangrijk in meerdere opzichten voor ons. Na een reeks thuisduels zonder zege. En we willen de reeks voortzetten, na de winst op Groningen. En Vitesse is ook een concurrent", zei de coach vrijdag op het persmoment.

Het ging op de persconferentie ook over Tonny Vilhena, die vorige week opzien baarde met zijn juichen in Groningen. Van Bronckhorst maakt zich daar niet druk om. "Dat is niet aan mij. Het gaat mij om het spel, hoe spelers presteren op het veld. Daar richt ik aandacht op, ook wel randzaken, maar vooral het voetballende gedeelte", zei de coach, die wel met Vilhena over het voorval heeft gesproken.

Feyenoord kan zaterdag geen beroep doen op Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps. "Jan-Arie staat nog niet op het veld", sprak de coach. "Met Eric gaat het goed, maar hij heeft nog geen groen licht om vol mee te trainen met de groep. Daar wacht ik op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen