[DUITSLAND] Robben herstellende, Rafinha wil duidelijkheid

1 december 2017, 19:56

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Duitsland op een rijtje.

Robben moet geduld hebben, Müller terug bij Bayern

Thomas Müller is voldoende hersteld van zijn hamstringblessure en keert zaterdag tegen Hannover 96 terug in de basis. Arjen Robben is herstellende van zijn bovenbeenblessure, maar ontbreekt in het competitieduel en waarschijnlijk komende dinsdag tegen Paris Saint-Germain ook. De gestopte Oranje-international trainde vrijdag individueel. (Persconferentie)

Rafinha wil duidelijkheid van Bayern

Rafinha (32) wil graag spoedig duidelijkheid van Bayern München. Het contract van de vleugelverdediger loopt aan het einde van dit seizoen af. "Ik wil in december graag met Bayern om tafel om duidelijkheid te krijgen over mijn toekomst", zegt de Braziliaan, die vanaf 2011 voor Der Rekordmeister speelt. Bij Bayern is hij niet verzekerd van een basisplaats. "Komende zomer ben ik gratis, het is normaal dat er voor mij veel aanbiedingen komen uit Brazilië, maar ook uit Europa. Ooit wil ik terugkeren naar mijn vaderland, maar ik voel me fit genoeg om nog een paar jaar in Europa te spelen." (BILD)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen