Situatie Nouri is volgens zijn broers redelijk stabiel

2 december 2017, 18:38

De situatie van Abdelhak Nouri is redelijk stabiel, zo hebben zijn broer Mohammed (Mo) en Abdurrahim laten weten aan De Volkskrant. De speler van Ajax, die op 8 juli van dit jaar het bewustzijn verloor, ligt al een tijdje in een revalidatiekliniek.

Zijn broers geven in het dagblad een update over de situatie van Nouri. De middenvelder liep in juli blijvende en ernstige hersenschade op. Nouri is bij verlaagd bewustzijn en ligt al een tijdje in een revalidatiekliniek, waar volgens zijn broer Abderrahim licht herstel waarneembaar was. Hij zegt soms reacties op het gezicht van Nouri te zien. De familie van Nouri heeft een second opinion gevraagd bij een neurochirurg in Miami om de herstelkansen van de twintigjarige Nouri in te schatten. De familie wil echter niet naar buiten treden met de uitkomst daarvan.

De familie van Nouri is bezig om in de naam van de Ajacied een stichting op richten, die als doel heeft om minder validen en validen met elkaar te laten sporten. Zijn broers geven daarover uitleg in De Telegraaf. "Abdelhak voelde zich verbonden met mensen die door hun achtergrond of lichamelijke of geestelijke beperking minder mogelijkheden hebben. Dat zag je in de ArenA, maar ook op het pleintje, waar hij altijd een team vormde met de gehandicapte jongens. In die geest willen we iets doen. We willen valide en invalide mensen bij elkaar brengen, de brugfunctie vervullen, die Abdelhak vervulde. Op relatief korte termijn, zullen we hier in de naam van Abdelhak mee naar buiten treden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen