Cambuur wint na ontslag Dijkhuizen: "Ons risico is beloond"

2 december 2017, 09:48

Het was een roerige week bij SC Cambuur, waar trainer Marinus Dijkhuizen dinsdag na de nederlaag bij FC Den Bosch zijn congé kreeg. Vrijdag speelde de ploeg het in eerste duel in het post-Dijkhuizen-tijdperk en won het met 2-1 van Telstar. Interim-coach Sipke Hulshoff is blij dat het een keer de goede kant is opgevallen.

"We moesten de schouders er onderzetten", reageert Hulshoff bij Omrop Fryslan. "We hadden tegen Telstar de kans om het sportieve debacle van maandag recht te zetten. Dat hebben we gedaan. We kwamen goed uit de startblokken, maar kwamen toch op achterstand. Toen moesten we kop omhoog houden. Zelfs na de 1-1 waren we niet tevreden. Het risico dat we hebben genomen, is eindelijk beloond."

Spits Martijn Barto, die niet tot scoren kwam, is opgelucht. ''Het is alleen maar heel erg lekker", zegt hij. ''We hebben heel veel pech gehad dit seizoen, dus mag het ook wel eens onze kant op vallen. Na de achterstand zijn we blijven gaan en dat heeft ons vandaag de overwinning opgeleverd. Hier waren we echt wel aan toe.''

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen