Vreven zet NAC op scherp: "Saamhorigheid en wilskracht tonen"

2 december 2017, 11:00

NAC Breda is afgezakt naar de voorlaatste plaats in de Eredivisie en won op 23 september, uitgerekend tegen Feyenoord, voor het laatst. Dit weekend hoopt trainer Stijn Vreven eindelijk weer eens drie punten te pakken met de promovendus, thuis tegen Excelsior.

Hoe NAC wint van Excelsior, is van ondergeschikt belang. "In principe niet. Je kan wel goed voetbal willen spelen of attractief voetbal, maar aan het einde gaat het enkel en alleen om de drie punten", zegt Vreven tegen Omroep Brabant. De coach is zelf geschorst en heeft ervoor gezorgd dat NAC de tweede helft tegen Heracles Almelo meeneemt tegen Excelsior. "Absoluut. Dat is de belangrijkste factor nu. We kunnen met z'n allen de kop in het zand steken, treuren en janken. Natuurlijk moeten we heel kritisch zijn naar onszelf toe, maar we moeten vooral samen blijven. Saamhorigheid tonen, wilskracht tonen. Er alles aan doen om driepunters te pakken."

Vreven is bezig zijn spelers veel vertrouwen te geven. "Daar moeten we niet flauw over doen, dat komt met wedstrijden winnen. Zeker als je een jonge groep hebt. Dan ga je die driepunters meepakken in je vertrouwen om beter te gaan voetballen. Ik ben er van overtuigd als we er een over de streep trekken, dat er meerdere gaan volgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen