Verbeek maakt zich zorgen: "Natuurlijk kan Twente degraderen"

2 december 2017, 11:42

Met drie nederlagen uit drie duels is Gertjan Verbeek zeer matig begonnen aan zijn periode bij FC Twente. De club staat nu zestiende, met slechts twee punten meer dan hekkensluiter Roda JC. Zaterdag komt Ajax op bezoek, waardoor Verbeek beseft dat de weg omhoog mogelijk nog niet wordt ingeslagen. De coach vindt de situatie zorgelijk.

"Natuurlijk kan Twente degraderen. Het is ook al eens eerder gebeurd, in de jaren tachtig. Als iemand daar hier nog niet van doordrongen is, dan zorg ik dat die knop snel omgaat. De modus overleven moet bij iedereen nu toch wel aan zijn", zegt Verbeek tegen de NOS. De oefenmeester heeft bij Twente niet rigoureus het roer omgegooid. "Ik geloof niet dat het werkt om alles ineens om te gooien. Wat ik wel merk is dat ik de jongens nu beter leer kennen en begrijpen. Dat zal ook van invloed zijn op mijn keuzes."

Ajax komt zaterdag op bezoek. Een pittige tegenstander, weet Verbeek. "Op passie en strijd kunnen we het winnen van Ajax, voetballend niet. Voor Ajax kunnen wedstrijden tegen Twente een soort van sleur zijn. Maar je ziet dat ze tegen NAC en Roda ook opeens weg kunnen lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen