Brenet jaagt op record en is niet bang voor concurrentie

2 december 2017, 12:14

Al tijden gaat het bij PSV ook over de recordreeks van Joshua Brenet. De 23-jarige verdediger heeft 52 duels op rij gespeeld zonder nederlaag en jaagt op recordhouder Sören Lerby (59). Hij hoopt dat hij het record gaat pakken en is bovendien niet bang voor een nieuwe linksback.

Brenet staat nu dus op 52 winstpartijen in successie. "Ik had er zelf nooit over nagedacht, totdat ik ermee werd geconfronteerd. Nu hoor ik het na elke wedstrijd. In de kleedkamer wordt er ook over gesproken. Ik heb gezien dat ik voor het Eredivisie-record zestig wedstrijden zonder nederlaag nodig heb. Dan zou ik de reeks tot na de winterstop moeten doortrekken. Het zou leuk zijn als dat lukt", zegt hij tegen De Telegraaf

De rechtspoot staat nu linksback, een positie waar PSV zich nog wil versterken. "Het gaat goed met het team, het gaat goed met mezelf. Waarom zou de trainer mij eruit halen? Daar ben ik helemaal niet bang voor. In mijn ogen hoef ik niet te vrezen, al zouden er vijf linksbacks komen", zegt de international, die nog een contract heeft tot 2020.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen