Sevilla klimt naar vierde plaats met zege op Deportivo

2 december 2017, 20:53   Bijgewerkt: 2 december 2017, 21:43

Sevilla FC heeft voor de derde keer in successie een driepunter gescoord in de Spaanse competitie. De ploeg uit Andalusië won zaterdag de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Deportivo la Coruna met 2-0.

Wissam Ben Yedder bracht Sevilla in de extra tijd van de eerste helft na een inworp op voorsprong. Voormalig eredivisiespeler Michael Krohn-Dehli was twaalf minuten voor tijd verantwoordelijk voor de 2-0. De Deen knalde hard raak met een laag schot van buiten het strafschopgebied. Nolito leverde bij beide doelpunten de eindpass.

Door de winst klimt Sevilla naar de vierde plaats in La Liga. Na veertien wedstrijden heeft het 28 punten. Real Madrid kan later op de avond weer passeren, daarvoor moet De Koninklijke winnen bij Athletic de Bilbao.