Mourinho: "Prachtig hoe we hebben gespeeld en gevochten"

2 december 2017, 21:12

Manchester United-manager José Mourinho heeft genoten van het optreden van zijn elftal in de kraker bij Arsenal. De ploeg van de Portugese oefenmeester won zaterdag met 1-3 bij de Londenaren.

"Ik vind het prachtig hoe mijn team heeft gespeeld en gevochten. Arsenal speelde in bepaalde fases geweldig, aanvallend voetbal. Daarmee brachten ze ons in moeilijkheden. Maar ik moet zeggen dat mijn spelers alle mooie woorden verdienen. Ik ken er niet heel veel in het Engels, maar ze waren geweldig, fenomenaal en fantastisch. Ze hebben de drie punten verdiend", aldus Mourinho bij de BBC.

Keeper David De Gea hielp Manchester United met een aantal mooie reddingen. "Wat ik vandaag van hem heb gezien was het beste van iedere doelman ter wereld, zo heb ik hem na afloop ook verteld", vervolgt Mourinho. Smet op de zege van Manchester United was dat Paul Pogba in de 74ste minuut met rood van het veld werd gestuurd. "Ik weet het niet. Ik laat het aan jou", reageert Mourinho daarop. "De situatie van Lukaku en Koscielny laat ik ook aan jou. De Arsenal-spelers die op het gras lagen laat ik ook aan jou. Het gras is echt mooi - volgens mij is er een verlangen om erop te gaan liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen