Veltman baalt van remise: "Vooral de manier waarop"

3 december 2017, 00:11

Ajax speelde zaterdagavond met 3-3 gelijk op bezoek bij FC Twente. De Amsterdammers kwamen tot tweemaal toe op voorsprong, maar gaven het steeds weer uit handen. Aanvoerder Joël Veltman baalde vooral van de manier waarop dat gebeurde en stelt dat Ajax 'meedogenloosheid' mist.

Ajax leek met 2-3 te gaan winnen, maar in de slotfase bracht Tom Boere FC Twente alsnog naast Ajax. "Je geeft twee keer een voorsprong weg, maar de manier waarop is nog erger. Het gebeurt door spelhervattingen. Dat doelpunt vlak na rust had nooit mogen vallen", oordeelt Veltman in gesprek met FOX Sports. "We weten dat Twente lange jongens heeft, je moet het ze zo moeilijk mogelijk maken. Thesker stond wel heel erg vrij."

Dankzij Justin Kluivert kwam Ajax enkele minuten voor tijd nog op 2-3. "Dat mag je dan niet meer weggeven. We missen meedogenloosheid", vervolgt Veltman, die in de eerste helft hands leek te maken toen hij een bal van de doellijn haalde. Scheidsrechter Dennis Higler oordeelde echter van niet. "Ik had mijn arm langs mijn lichaam, ik kan hem er moeilijk afhalen. Het was geen handsbal", legt de verdediger uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen