Wenger: "Goed gespeeld, verlies moeilijk te accepteren"

2 december 2017, 21:31

Arsenal-manager Arsene Wenger maakte een terneergeslagen indruk na de verloren topper tegen Manchester United. Zijn Londense ploeg verloor zaterdag in het eigen Emirates Stadium met 1-3 van de bezoekers uit Manchester, die in het klassement nu zeven punten voorsprong hebben op Arsenal.

"Ik ben heel teleurgesteld, want we hebben goed gespeeld. We hebben er echter geen resultaat aan overgehouden en dat is moeilijk te accepteren", aldus Wenger bij de BBC. "We waren niet efficiënt genoeg in de gebieden van het veld waar dat wel belangrijk is. We hebben onszelf in moeilijkheden gebracht."

Arsenal kreeg kansen, maar Manchester United-keeper David De Gea maakte een aantal mooie reddingen. "Hun keeper was echt uitstekend, hij is zonder twijfel de man van de wedstrijd", vervolgt Wenger. "Mentaal gezien was het een enorme tegenvaller dat we zo snel met 0-2 achter kwamen, zeker in een thuiswedstrijd. Niettemin ben ik trots op hun toewijding en instelling. Ik vind het jammer dat de spelers zoveel hebben gegeven en daar geen punten aan hebben overgehouden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen