Groenendijk: "Het was niet goed genoeg, als los zand"

2 december 2017, 22:25   Bijgewerkt: 2 december 2017, 23:19

Alfons Groenendijk, de trainer van ADO Den Haag, vond dat er vanavond (zaterdag) maar weinig goed ging in de thuiswedstrijd van zijn ploeg tegen FC Groningen. De Residentieclub ging uiteindelijk met 0-3 ten onder tegen de noorderlingen.

"Je gaat er met 0-3 af, dan sta je hier gewoon met een heel vervelend gevoel", aldus Groenendijk bij de NOS. "Het is een wrange constatering dat het gewoon een slechte wedstrijd van ons was. Het was de hele avond niet goed genoeg. Het was als los zand, dan blijkt dat je niet echt in staat bent om de absenties goed op te vangen. Dit leek niet op het ADO dat we gewend zijn."

Groenendijk wil echter niet te lang blijven stilstaan bij het verlies. "Morgenochtend komen we weer bij elkaar. Dan gaan we erover praten en daarna gaat de blik wat mij betreft alweer op volgende week", vervolgt de oefenmeester. ADO gaat dan op bezoek bij FC Twente. "We moeten er niet te lang in blijven hangen, want dan gaat het negatieve gevoel overheersen. 0-3 verliezen is pijnlijk en hier moeten we een antwoord op vinden. We hebben nog een aantal wedstrijden te spelen voor de winterstop en daarin willen we nog een aantal punten halen om met een goed gevoel het nieuwe jaar in te gaan. Het zou zonde zijn om het in de laatste maand te vergooien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen